U bent hier: Home / Tarieven

Tarieven

Bij Administratiekantoor Paap betalen onze klanten voor hetgeen wij doen en niet voor hoe lang we erover doen. Wij hanteren een basis tarievenstructuur. In overleg met u wordt bepaald wat wij gaan doen en wat u eventueel zelf blijft doen of wilt blijven doen. Het grote voordeel voor u is dat van te voren precies bekend is waar u aan toe bent en u niet achteraf een rekening krijgt voor X uren onduidelijke niet vooraf afgesproken werkzaamheden.

Wij werken helder, duidelijk en willen ook zo met u communiceren. Immers, wij willen tevreden klanten! Onze ontwikkelde tarievenstructuur is voor u als klant eenvoudig en goed te controleren.

In het eerste vrijblijvende oriënterende gesprek, waarin wij alle financiële ins en outs van uw bedrijf zullen bespreken, laten wij u ook graag kennis nemen van onze tarievenstructuur. Op basis van deze standaard tarieven maken wij graag een offerte op maat, waarin wij uw specifieke wensen van toepassing op uw bedrijf vertalen naar een offertebedrag per jaar.

Indien u liever niet een vast bedrag per jaar wenst, maar de voorkeur geeft aan een afrekening op basis van het werkelijk aantal bestede uren, kunnen wij u hiervoor uiteraard ook een offerte verstrekken. Hierbij bepaalt de activiteit het door ons in rekening te brengen uurtarief.

Alle onze prijzen zijn exclusief 21% omzetbelasting, tenzij anders vermeld.

Is uw interesse gewekt? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak 023-7436855