U bent hier: Home / Diensten / Vereniging van Eigenaren

Vereniging van Eigenaren

Als koper wordt u naast eigenaar van uw eigen appartement ook mede-eigenaar van het gebouw en lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Dit “automatische” lidmaatschap is van rechtswege bepaald. De belangen van de mede-eigenaren worden behartigd door de VvE. De VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen van het pand. Een actieve VvE draagt positief bij aan het behoud of zelfs verhogen van de waarde van het gebouw.

Het ontbreken van voldoende expertise en tijd binnen de VvE en om te voorkomen dat privé en zakelijke contacten tussen mede-eigenaren leiden tot ongewenste spanningen, wordt het beheer van de VvE uitbesteed aan een derde partij.

Door het beheer van uw VvE uit te besteden aan Administratiekantoor Paap haalt u kennis en onafhankelijkheid in huis.

Het uitbesteden van VvE activiteiten aan een beheerder kan op verschillende manieren plaatsvinden. Er zijn VvE’s, die bepaalde activiteiten liever zelf in handen houden, maar uiteraard is het natuurlijk ook goed mogelijk dat de VvE alle werkzaamheden graag aan de beheerder wil overdragen.

Bijna alles is mogelijk. Van een totaalpakket tot een scheiding van bijvoorbeeld het administratief, technisch en financieel beheer.

Klik op één van de onderstaande buttons om meer in detail te lezen wat wij voor uw VvE kunnen betekenen.