U bent hier: Home / Diensten / Ondernemers / Salarisadministratie

Salarisadministratie

Uw investering in personeel

Een ieder weet wat het belang is van goed personeel, het kan als één van de meest waardevolle “bezittingen” van een bedrijf gezien worden. Het kan immers zeer lastig zijn om een nieuw personeelslid te vinden met dezelfde capaciteiten en kennis. Het is dus zeer belangrijk om goed te zorgen voor uw personeel, zodat deze gemotiveerd zullen blijven en graag voor u willen blijven werken in de toekomst. Er ligt dus een belangrijke taak op uw schouders als ondernemer. Een zeer belangrijk onderdeel hiervan is het voeren van een foutloze salarisadministratie. Iedere werknemer wil uiteindelijk, ongeacht hoe goed hij het voor de rest bij u heeft, ook zien dat zijn salaris keurig geregeld is.

Is het verstandig de loonstroken zelf te maken?

Het maken van een loonberekening en de bijbehorende loonstroken is een ingewikkelde zaak die behoorlijk wat kennis van zaken vraagt. Ook is het bijhouden van alle verandering op dit gebied niet te doen als u er niet dagelijks mee bezig bent. Voor de loonberekening dient u (onder meer) te beschikken over de juiste software. Het is daarom bijna niet te doen om zelf de loonadministratie en alles wat daarbij komt kijken, te gaan voeren.

Zeker zolang het gaat om een klein- of middelgroot bedrijf (MKB) is het verstandig om de loonverwerking uit handen te geven aan een gespecialiseerd administratiekantoor. Een goed computerpakket voor de berekening van de lonen is immers erg kostbaar en moet bediend worden door iemand die kennis van zaken heeft. In de praktijk betekent dit dat alleen de hele grote werkgevers dit in eigen hand houden.

Administratiekantoor besteeds de salarisadministratie uit aan hrXpers, wat zijn uw voordelen daarvan?

hrXpers verzorgt onderandere voor de klanten van Administratiekantoor Paap de salarisadministratie uit. hrXpers is gespecialiseerd in de salarisadministratie en houd zich dagelijks bezig met vraagstukken omtrend HR- en Personeel. Door de zeer vakkundige aanpak van hrXpers hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken. 

De voordelen van het onderbrengen van de salarisadministratie bij hrXpers zijn:

  • uw werknemers krijgen keurig het salaris waar ze recht op hebben;
  • juiste berekeningen van inhouding en afdracht van loonbelasting en premies;
  • overzichtelijke rapportages;
  • u zelf geen dure software hoeft aan te schaffen;
  • één aanspreekpunt voor advies en antwoord op uw vragen;
  • u houdt meer tijd over voor de kerntaken van uw bedrijf;
  • verwerking van uw personeelskosten in uw administratie.


Klik hier om naar de webstie van hrXpers te gaan.

Alles omvattend

hrXpers kan er voor zorgen dat u een goede band heeft en blijft houden met uw personeel. Dit doen ze door te zorgen voor een nauwkeurige salarisadministratie. Hierdoor kunt u jaren met plezier met uw personeel blijven werken en beschikt u dus over een zeer waardevolle investering. Dit zal ongetwijfeld een positieve bijdrage leveren aan uw onderneming.