U bent hier: Home / Diensten / Ondernemers

Ondernemers

Voor u als ondernemer verzorgen wij diverse diensten. Wij hebben hieronder enkele van onze meest voorkomende diensten opgesomd. Klik voor verdere detail informatie op de button van uw keuze.

Wij gaan er vanuit dat u het belang begrijpt van een goede financiële administratie. Wij verzorgen dit voor het gehele midden- en kleinbedrijf, van ZZP-ers tot BV’s en van stichtingen tot verenigingen. Met Administratiekantoor Paap bent u verzekerd van een professionele aanpak.


 

Heeft u werknemers dan moet u zorgen dat ze tevreden blijven. Een goede salarisadministratie draagt hier positief aan bij. Wij beschikken over de kennis en de middelen om dit keurig voor u en uw medewerkers te verzorgen. De salarisadministratie is nu eenmaal een ingewikkelde activiteit voor u als ondernemer.


 

Als uw administratie bij ons is ondergebracht, verzorgen wij uiteraard ook voor u de aangifte omzetbelasting. Omdat wij uw administratie altijd keurig op orde hebben en daarmee over alle in en outs beschikken, kunt u er van op aan dat uw aangifte voor de omzetbelasting op tijd en op basis van de juiste cijfers plaatsvindt. U hoeft hier dan niet meer naar om te kijken, wel zullen wij u uiteraard over de status informeren.

 Voor veel particulieren is het doen van de aangifte inkomstenbelasting al iets wat veel vraagtekens oplevert. Voor u als ondernemer wordt dit verhaal alleen nog een stuk ingewikkelder. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u hier tegenop kijkt. Daarom kunnen wij voor u en eventueel uw partner de aangifte inkomstenbelasting verzorgen.Vennootschapsbelasting kan gezien worden als de inkomstenbelasting voor vennootschappen (BV/NV). De vennootschapsbelasting is een belasting, die geheven wordt over de winst en de aangifte dient eenmaal per jaar plaats te vinden. Wij kunnen voor uw bedrijf de aangifte vennootschapsbelasting verzorgen.De jaarrekening is een overzicht van de financiële situatie van een bedrijf in het afgelopen jaar. Hierin staan onder andere de balans, resultaten- of winst- en verliesrekening over het afgelopen jaar van uw bedrijf vermeld. Wij kunnen voor u de jaarrekening opstellen. Ongeacht of dit gaat om een interne jaarrekening of de publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.